Vijne lajme te mira per ciftin Arjan dhe Vilma Konomi pas nje muaji ne spital

Pas një muaji të shtruar në spital, Arjan dhe Vilma Konomi kanë dalë nga spitali. Arjan dhe Vilma Konomi mbetën të plagosur më 8 maj, si pasojë e një aksidenti që ndodhi në hyrje të “Rrugës së Kavajës”.

Çifti, ishte duke kaluar në vijat e bardha bashkë me djalin e mitur tre muajsh. Semafori ishte jeshil për ta dhe i kuq për mjetet, por aty kaloi me shpejtësi “skëterrë” një Mercedes luksoz me të cilin udhëtonte Ajas (Ilir) Sulejmani.

Ne i urojme sherim te shpejte dhe dite te bukura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *