Vijne nga Italia ne Sarand per pushime. Cifti cuditet nga fatura ne restorant

0
8883

Nje familje nga italia ka ardhur me pushime ne Sarande dhe ka postuar nje fature nga nje dreke ne restorant.

Familja ka mbetur e kenaqur me cmimet ku e gjithe fatura ishte 99.600 leke.

Pra nje dreke normale me familjen ne Sarand.

@alynkamytsak Il nostro pranzo#albania❤️🇦🇱❤️🇦🇱#❤️ ♬ suono originale – Mahdalyna Mytsak

Shiko.news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here