Xhaxhai i Klodian Çalamanit del para mediave dhe bën deklaratën e forte per nipin e tij

    Xhaxhai i Klodjan Çalamanit, autorit të ngjarjes në Fier, ka dalë sot me një deklaratë ku kërkon dënimin me vd ekje të nipit të tij.


    “U prekëm shumë, se kemi vetë nipër, . Parlamenti të vendosi dënimin me vde kje”, tha ai .

    Ai është pyetur nëse do e firmoste peticionin që Familjarët e Mateos duan të ngrenë duke mbledhur firmat për dënimin dhe ai ka thënë që po derisa ai e kreu këtë akt, edhe fëmija im të ishte”, tha ai.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *