Zbardhet shkaku i humbjes se jetes se 3-vjeçarit ne kopesht, shkak ishte kapuçi i xhupit

    Jane zbuluar detaje të reja për humbjen e jetes se fëmijës 3-vjeç. Sipas informacioneve të siguruara nga uniformat blu, fëmija ka qenë i veshur me xhup.

    Ai ka shkuar te varësja e rrobave për të marrë çantën dhe kapuçi i xhupit ka ngecur te varësja dhe është mby tur.

    Gjatë dëshmisë në polici, edukatorja ka thënë se fëmija ka mbetur i varur tek varësja e rrobave.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *