Zbulohet dasma madhështore e Arminës dhe Shkëlzenit në Itali

    Armina Mevlani dhe Shkëlzen Berisha eshte një prej çifteve më të komentuar në vend, kjo edhe për shkak se Shkëlzeni është djali i ish-kryeministrit Berisha, të cilët komentohen shumë për pasurinë.

    Martesa është dita më e rëndësishme e një çifti, aq më tepër kur janë personazhe të njohur si Armina dhe Shkëlzeni.

    Edhe pse Armina, e ftuar ne programin e Luanes u shpreh se këtë vit nuk do të ketë dasmë, Agjenti 00Thumb në “ThumbON” TV Ora thotë të kundërtën. Sipas tij, Armina dhe Shkëlzeni do të martohen këtë pranverë në Itali dhe pritet të jetë një dasmë madhështore me shumë të ftuar.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *