Zbulohet mashtrimi, cfare fshihet pas djalit qe preku zemrat e te gjitheve

  Video e tij u shpërnda në të gjithë botën dhe komediani Brad Ëilliams, hapi faqen GoFundMe, në mënyrë të tllë që të gjithë të kontibuonin që djali të shkonte në një udhëtim për në Disneyland. Kështu ai do të shikonte se bota është edhe e bukur.

  Që nga dita e premte, më shumë se 9,000 njerëz kanë dhuruar donacione dhe është mbledhur në total një shumë prej 203.000 dollarësh.

  Mirëpo, tashmë në media ndërkombëtare po përflitet se interpretimi i tij ishte një mashtrim dhe Bayles është 18-vjeç.

  Prej kohësh, ai ka në përdorim një llogari në Instagram, ku ishte shumë aktiv. Por pak para publikimit të kësaj video, Bayles ka fshirë fotot e 18-vjetorit, në të cilat shfaqej duke festuar ditëlindjen.

  Të gjithë këtë interpretim, ai e ka bërë për të fituar disa lekë më shumë. Këto dyshime pritet të vërtetohen më thellësisht, që të arrihet në një përfundim të qartë rreth djalit.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *