11 vjecarin e ze korenti dhe dergohet me urgjenc ne spital

TIRANE- Diten e sotme ne Tirane nje 11 vjecar ka prekur kaseten ku furnizohej pallati me energji elektrike dhe e ka zene korenti.

11 vjecari eshte derguar me urgjenc ne spital dhe ka marre lendime.

Akoma nuk dihet gjendja e femijes por ngjarja ka ndodhur ne Qendrën Shëndetësore Nr. 8 ne oren 18:55.

11 vjecari ndodhet ne spital ne kujdesin e mjekeve dhe shpresojme qe gjendja e tij te jete e mire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *