16 vjecarja mbtetet shtatzen nga i dashuri dhe perfundon ne maternitet

KOSOVE-Nje e mitur mbetet shtazen nga i dashuri. Vajza 16 vjecare eshte nga Skenderaj dhe ka mbetur shtatzen nga i dashuri i saj 22 vjec.

Vajza ka ikur nga shtepia pa lejen e nenes dhe eshte largruar me 22 vjecarin per te bashkejetuar me te.

Mesohet se 16 vjecarja ka mbetur shtatzen dhe ajo eshte derguar ne Klinikën e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës transmeton shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *