19 vjecari nga Durresi i vjedh babait te tij 5 lopet

Shqiperia vend i cudirave. Nje ngjarje e cuditshme ka ndodhur ne Durres ku mesohet se 19 vjecari i ka vjedhur babait te tij 5 lope.

19 vjecari nga Manza ne Durres eshte arrestuar dhe disa dite me pare i ka mare babait 5 lope.

Pritet qe te merret nje vendim per 19 vjecarin dhe per veprimet te metejshme materialet i kane kaluar Prokurorise ne Durres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *