20 vjecari humb jeten ne aksidentin me trena. Ja fjalet e fundit qe i tha mamasë

Nje histori e dhimbshme ka ndodhur ne Greqi ku 47 persorna kane humbur jeten nga perplasja e dy trenave.

Midis tyre është dhe studenti grek Anastasios Koutsopoulos i cili ka bidesuar me te emene dhe i ka thene se:Shko fli mami se do vonohem”, këto kanë qenë fjalët e fundit të 20-vjeçarit grek para se të ndodhte përplasja e dy trenave në Larisa.

Por fatkeqesisht thuhet se:“Nuk kemi asnjë lajm nga ai. E dimë që nuk ka qenë në vagonin e parë, por në të dytin ose tretin. Kemi kërkuar në çdo spital dhe nuk e kemi gjetur. Po ashtu kemi kërkuar edhe pasagjerët që janë transportuar me autobusë, por pa rezultat”, kanë thënë familjarët e tij.

Studenti ka hipur ne tren ne oren 21:20 dhe fjalet e tij te fundit ishte telefonata e mamaes se tij ku i ka thene se treni do te kete vonesa sepse eshte i mbushur plot.

Dhe me pas ka ndodhu ngjarja e rende.Trupi i djalit nuk eshte gjenduar akoma as ne spital as ne vendin e aksidentit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *