24-vjeçarja shqiptare humb jetën në Itali percillet mes lotesh ne qytetin e Kavajes

Para disa ditesh humbi jeten te Itali Daiana ne një aksident. Ajo jetonte dhe punonte prej disa kohësh ne Itali dhe duke udhetuar me makine humb kontrollin dhe peson aksident.

Diten e sotme ajo u percoll ne qytetin e Kavajes ku ishin mbledhur shume qytetare.

Humbje e pangushëllueshme për prindërit, motrën, vëllain, të fejuarin dhe gjithë të afërmit e miqtë që sot i dhanë Lamtumirën e fundit!

Të qoftë bahçe e mbushur me lule ajo bota tjetër, si lulet e panumërta me të cilat të mbuluan sot!”, shkruan faqja që mban emrin e qytetit në rrjetet sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *