“Më mirë të kisha punuar si pastruese”. Këngëtarja Maja tregon punën që bënte kur ishte në Gjermani: Më e vështira

Këngëtarja e njohur, Maya e ftuar mbrëmjen e djeshme në emisinin “Glamour Zone”, ka treguar punën që ka bërë kur ka qenë në Gjermani dhe ende nuk kishte krijuar famë në Shqipëri.

‘Puna më e vështirë që kam bërë ka qenë në një fabrikë, dhe kam punuar vetëm 90 orë atje.

Kishim një pune që shtypnim një buton dhe merrnim metalet pastaj vendosnim tjetrën. Ka qenë puna më e vështirë që kam bërë në jetën time, më mirë të kisha punuar pastruese.’ u shpreh Maya.

Kjo ka qene nje eksperience e veshtire dhe e lodhshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *