28 vjecarja me duart si gjyshe qe po cudit njerzit pse i ka ashtu

Unë jam vetëm 28 vjeçe, por duart e mia duken sikur i përkasin një gjysheje – të panjohurit pyesin pse?

NJË vajzë është pyetur nga njerez te ndryshem se i ka “duart si prej gjysheje” pavarësisht se është 28 vjeç.

Ajo ka thene se ka një arsye pse lëkura e saj duket e plakur – dhe shumë të tjera kanë treguar me të njëjtin problem.

Lëkura e Laurës është tharë për shkak të ekzemës dhe viteve të përdorimit të kremrave steroide për të lehtësuar simptomat e saj.

Një nga efektet anësore të kremrave është hollimi i lëkurëstha: “Kam pasur ekzemë në fëmijëri, kështu që kam përdorur kremra për një kohë shumë të gjatë në duart dhe krahët e mi.

Ajo u shpreh se: “Kam përdorur kremrat steroide të butë si fëmijë, por më pas gjatë tre deri në katër vitet e fundit i kam përdorur ato çdo disa javë ose më shumë. Laur tha se ajo ka vënë re një “ndryshim të madh” që nga ndërprerja e kremrave dhe duke përdorur një qasje më natyrale ndaj ekzemës së saj. “Tashme përmes Cosi Care, ajo ka gjetur një strukturë ftohëse dhe nuk ka efektet e dëmshme që do të kishte gërvishtja.”

Ndaj ajo i ka duart e tilla si te nje gjysheje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *