3 bimet qe nuk duhet ti mbani ne kopshtin tuaj pasi jane helmuese

Keto jane tre bimet qe nuk duhet ti mbani ne kopshtin tuaj pasi jane helmuese ndersa ne Britanin e Madhe mund te gjobiteni deri ne 10 mij paund

Ka mijëra varietete bimësh dhe lulesh qe duhet te keni kujdes dhe qe duhet ti hiqni nga kopshti juaj.

Gjembaku i shtizës është një varietet bimor që mund të çojë në gjobë ne Britanin e madhe nëse e rritni në kopshtin tuaj dhe eshte nje bime me lende helmuese.

Knotweed japoneze njihet më shpesh si e rrezikshme dhe te irritojne trupin nese e prekni ndaj nuk duhet ta mbani ne kopshtin tuaj.

Ragwort i zakonshëm është një nga barërat e këqija më të raportuara në vend, pasi është helmues për shumicën e gjitarëve. Mund të rritet deri në një metër në lartësi dhe duket shumë e bukur – me lule të verdha si margarita.

Ndaj duhet te beni kujdes nga keto lule dhe te mos i mbani ne kopshtin tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *