Tekniket e celulareve tregojne shkaqet pse telefonit tuaj i bie shpejt bateria

Një djalë në Tik-tok ka deklaruar se ju mund të zgjasni baterinë e iPhone tuaj deri në tre orë me disa ndryshime të shpejta tek settings

Bateria e iPhone zakonisht zgjat shumë por këto këshilla ia vlen t’i provoni kur të shikoni se nuk keni karikim.

Sipas Kadama , gjithçka që duhet të bëni është të çaktivizoni disa veçori sic është aplikacioni i sfondit.

Kursimi tjetër i energjisë vjen nga ndryshimi i cilësimeve të lëvizjes, i cili në thelb zvogëlon disa nga efektet e bukura që shihni në iPhone tuaj . Shkoni te Accessibility , e ndjekur nga Motion .

Aktivizoni Reduktimin e Lëvizjes .Më pas, çaktivizoni “Efektet e mesazheve me luajtje automatike” dhe “Shfaqien e videove me luajtje automatike” .

Më në fund, shkoni te faqja e Privatësisë , e ndjekur nga Shërbimet e Vendndodhjes dhe Shërbimet e Sistemit pikërisht në fund. Të gjitha këto duhet të ndihmojnë që bateria juaj të zgjasë pak më gjatë tani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *