3 Perdorime te pudres qe do tju ndryshoj jeten

Sa here qe degjoni puder bebi ju kujtohen koherat me beba dhe aroma e tyre e mrekullueshme.

Por pudra e bebave nuk ka vetem kete perdorim, ne tashme mund ta pedorim ne shtepi ne keto 3 menyra te dobishme:

Pudra e bebit lufton milingonat qe na hyjne ne shepi pasi keto insekte te vogla nuk e durojne dot kete arome dhe largohen. Kjo menyre eleminon perdorimin e kimikateve qe te mbani larg edhe lloje te tjera insektesh qe vijne tek lulet apo bimet tuaja.

Pudra ruan freskine e shtratit tuaj. Vetem pak sperkatje me puder ne shtrat dhe do te ndjeni freskine e saj ne carcafet apo shtresat tuaja qe gjithashtu largon edhe aromen e djerses qe mund te leshojme mbi to kur flejme.

Pudra shuan zhurmes e kercitjes ne dyshemet prej druri dhe mbulon shume mire carjet apo boshlleqete qe krijojne kercitjet acaruese kur ecni mbi parket.

Pervec ketyre perdorimeve mos harroni se pudra perdoret edhe ne keto raste:
Largon njollat e yndyres
Mban dorezat e pastrimit te buta
Aromatizues per mbeturinat e kafsheve shtepiake
Eleminon ngaterrimet e zinxhireve apo vareseve te qafes

A nuk ju duket e mahnitshme se sa shume mund te perdorim pudren e bebeve ne shtepi? Shkruani mendimin tuaj. Shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *