«4 minuta? Por ne kishim një marrëveshje » Misteri i mikrofonit të hapur, Cfare ndodhi mes Alketës dhe moderatorit

  Pas prezantimit të Alketa Vejsiu përkrah Amadeus, diçka ndodhi pas skenave të Festivalit disa momente para shfaqjes së kengetares Elodie. Cfare ndodhi Alketa ka qenë eksplozive.

  Mediat italiane tregojne se Alketa beri nje prezantim të shkëlqyeshem në gjuhën italiane, duke e mbajtur transmetimin në “dorë” dhe duke rrembyer shfaqjen prezantuesit Amadeus transmeton shqiptari.net.

  Ajo foli për ëndrrat e saj të bëra realitet. Por mbase duke e mbajtur kohen pak me shumë se e lejuara.

  Mbërritur në momentin e prezantimit të këngëtares që garonte në duete, Elodie, audio e mikrofonit mbeti e hapur per pak caste kur Alketa dhe Amadeus kthehen pas skenave.

  Nga mikrofoni i Alketës dëgjohet: «4 minuta? Por ne kemi një marrëveshje! ». Cfare ndodhi Në mediat sociale, zerat për zgjidhjen e misterit ka dalë menjehere.

  A u qortua zonja shqiptare për shumë mbajtje të minutazhit?

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *