42 vjeçarja shkoi të bëj vetullat por përfundon me katër vetulla

42 vjeçarja shkoi të bëj vetullat por përfundon me katër vetulla.

Për të arritur vetulla më të trasha, femrat po i drejtohen microblading, një trajtim gjysmë i përhershëm tatuazhi. Por sot ka shume qendra qe nuk jane te specializuara ndaj duhet te shkoni tek ata qe jane profesionist dhe qe jane te certifikuar per kete pune

Nese ju shkoni tek personi i gabuar mund te perfundoni me kater vetulla si 42 vjecarja ne foto.

Ajo u shpreh se: “Nëse do ta dija se do të kishte dalë kështu, ndoshta nuk do ta kisha bërë kurrë prandaj shkoni tek ata qe jane profesionist. Kjo eshte keshilla im qe te mos perfundoni keshtu si une me 4 vetulla jo vetem dy”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *