Errdhi nga Gjermania pasi nëna e ndau nga gruaja dytë. Detaje të reja nga ngjarja e djeshme

Një ngjarje shumë e rendë ka ndodhur ditën e djeshme në Kosovë ku mësohet se djali i ka marrë jetën nënës së tij.

Pasi autori i ngjarjes është arrestuar ka thënë se nëna e ka ndarë atë nga ngruaja e dytë.

Ai kishte ardhur nga Gjermania te takojë familjen e tij dhe do të kthehej perseri atje.

Policia e ka arrestuar të riun pasi kanë pasur frikë mos bëjë ndonjë veprim tjetër ndaj dikujt që ai ka pasur probleme

Prokuroret e kanë marrë ne pyetje por ai nuk ishte në gjendje të rëndë mendore.Por ne do të vazhdojme të zbardhim të gjithe ngjarjen se pse ndodhi kjo ngjarje kaq e rëndë. Pritet në ditet në vazhdim që ngjarja të sqarohet plotësisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *