5 Mënyra për qerpikë të gjatë dhe vetulla të plota, vepron menjëherë

SHARE TWEET SHARE EMAIL COMMENTS
Si të rrisni qerpikët më të gjatë dhe më të trashë, ne nje menyre te shpejte.
Metoda 1

Ju do të duhet, vaj ricini
Me ndihmën e topit pambuku aplikoni vaj ricini në vetullat e ne qerpiket tuaja dhe masazhoni për 2-3 minuta. Lëreni atë brenda natës. Bëni atë çdo nate.

Metoda 2
Do t’ju duhet, vaj kokosi
Aplikoni vaj kokosit në vetullat tuaja dhe masazhoni për disa minuta

Metoda 3
Do t’ju duhet, lëng qepësh
Shkrini 1 qepë. Me ndihmën e topit të pambukut përdorni lëngun e qepës në vetullat tuaja. Lereni të thahet dhe pastaj lajeni atë

Metoda 4
Do t’ju duhet, xhel Aloe vera
Në gjysmë luge çaj me xhel aloe vera shtoni disa pika të vajit te kokosit. Përziejeni ato dhe përdit aplikoni këtë përzierje në vetullat tuaja. Hiqni atë për 30 minuta dhe pastaj lani ato

Metoda 5
Do t’ju duhet, limon
Merrni një fetë të hollë limoni, fshijeni atë në vetullat tuaja. Lëreni për 30 minuta dhe pastaj lani ato.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *