E dhimbshme/ Vuante nga një sëmundje e rrallë, 15-vjeçarja Elona Kuburja që ngriti shqiptarët nuk ja doli..

  15-vjeçarja Elona Kuburja ka nd.ërruar jetë në Turqi. Lajmin e h.idhur e ka nd.arë në rrjetet sociale, Arbër Hajdari.

  15-vjeçarja u bë e njohur pas publikimit të lajmit se vu.ante nga një sëmundje e rrallë dhe se i kishin mbetur pak kohë jetë.

  Pas apelit nga media dhe njerëz të shumtë, ajo u transportua në një spital në Turqi.

  Mirëpo, pavarësisht mjekimit të specializuar, 15-vjeçarja nuk ka mundur të m.bijetojë. Për rastin e tri.shtë të Elonës, u angazhua edhe vetë kryeministri Edi Rama.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *