61 vjecarja shkon ne Turqi te ngre gjoksin dhe te rregulloj barkun. Shikoni se si e peson

Një grua shpenzoi 5,500 paund per te rregulluar trupin e saj pasi lindi pese femije trupi i saj u deformuar i teri.

Stephanie Frampton bëri një bark, ngritjen e gjoksit dhe liposuksion në një klinikë në Turqi – dhe thotë se ishte vendimi më i keq që ajo ka marrë ndonjëherë.

61-vjeçarja mbeti me një infeksion, i cili i demtoi lekuren.

Ajo kishte një vrimë të hapur nën gjoksin e saj, dy kratere në stomak dhe madje edhe një thithkë që i rrjedh qelb – të gjitha këto ende i shkaktojnë dhimbje torturuese gjashtë muaj më vonë.

Stephanie, nga Hampshire , tha: “Unë nuk kam pasur me gjume qe kur u bera operim.

Një mëngjes, kur ajo ishte në kuzhinë, vuri re një “erë te rend”.

“Vura dorën në bark dhe kishte një pjese të lagur ne trup”

Ajo iu nenshtrua perseri nderhyrjve kirurgjikale qe te riparonte gabimet ne spitalin turk.

Pas gjasht muajsh ajo arriti qe te sherohesh plotesisht nga plaget qe i ishin hapur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *