8-vjeçarja ka turp të këndojë, por pak më pas ajo e Ië jurinë pa fjaIë me zërin e saj (VIDEO)

Kjo mund të jetë nga zërat më të ëmbël në botë. 8 vjeçarja Pollu nga Bullgaria ka një zë të bukur dhe të veçantë sa dhe jurinë e la me gojë hapur.

Ajo është shumë e bukur por bukuria më e madhe është zëri i saj i ëmbël.

Është një fenomen muzikor dhe është një talent botëror.

Ajo këndon këngën e Beyonce dhe i le të gjithë me gojë hapur.

Per me shume ndiqni videon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *