A te respektojne dy nuset e djemve? Aktori Zef Deda përgjigjet i përlotur (Video)

  Mjeshtri i humorit, Zef Deda, eshte e emocionuar kur foli në lidhje me nuset e djemve të tij.

  Ai ishte i ftuar në E Diell, Top Channel, dhe u pyet se si te trajtojnë nuset e djemve. Kujtojmë se njëri prej dy djemve, Juliani, është duke ndjekur rrugën e tij të humorit.

  Zef Deda u përgjigj:

  “Ata kujdesen për mua si aktor, që e adhurojnë ashtu si spektatori jonë simpatizant. Plus pastaj më adhurojnë si baba. Ata i kanë prindërit e tyre, por më respektojnë shumë. Dhe unë i kam si bijat e mia, i respektoj si vajza se nuk kam vajza”, u shpreh ai duke mos i mbajtur emocionet gjatë intervistës.

  Zef Deda ka dy djem Julialin dhe Mario Dedën

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *