Monday, May 23, 2022
HomeAlvin Berisha mbërrin në shtëpi, babai dhe motra e presin në aeroport
Array

Alvin Berisha mbërrin në shtëpi, babai dhe motra e presin në aeroport11 vjeçari shqiptare Alvin Berisha eshte kthyer sot në shtepine e tij pas nje udhetimi nga Beiruti në Romë

Alvin doli nga kampi ku ndodhej në Siri fale nderhyrjes se autoriteteve shqiptare dhe atyre italiane në bashkepunim me gjysmenhenen dhe kryqin e kuq italian.

Djali i ka gezuar shume shqiptare dhe italian pasi ai u be i njohur nga emisioni Le Iene të ciilt moren premtimin për shpetimin e tij

Qeveria shqiptare po ashtu ka treguar se eshte ne perpjekje e siper per te kthyer edhe shqiptaret e tjere qe ndodhen ne kampin ku ishte Alvin.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments