E fundit/ Alvin Berisha bashkohet me të atin

    Referuar mediave arabe dhe djali shqiptar Alvin Berisha ndodhet në një vend të sigurt. Ai ka dalë nga kampi ku ndodhej në Siri

    Sipas këtyre mediave, akoma nuk eshte mbyllur operacioni por me shumë mundesi, ai shumë shpejt do të ribashkohet me babain e tij që ndodhet per momentin në Itali.

    Detaje te tjera priten nga çasti në çast.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *