Alvin Berisha në spital, ja çfarë thotë stafi i mjekëve

  Mësohet se ditën e sotme Alvin së bashku me familjarët e tij lkanë kryer vizitat mjekësore në spitalin pranë qytetit ku jeton në Itali

  Një ekip mjekësh italian do të ndjekë shëndetin e djalit dhe në veçanti këmbën për një ndërhyrje të mundshme kirurgjikale të specializuar pasi ajo i ka krijuar vështirësi në ecje.

  Gjthashtu mësohet se duke qene sa ai ka qene larg Italisë për 5 vite, ka harruar edhe gjuhën, prandaj po punohet për një program të veçantë për kujdesjen ndaj tij si dhe rekuperimi për rikthimin e tij në shkollë.

  Vogëlushi shqiptar i cili jetoj për rreth 5 vite në Siri, ka lindur në Itali, e ka një leje qëndrimi të përhershëm në këtë vend së bashku me babain e motrat e tij.

  Gjatë takimit të parë që Alvin me babain e tij ai ishte shprehur se e ka marrë malli për shokët dhe ka dëshirë të kthehet sa më shpejt në shkollë.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *