Arkitektit vjen nga Italia, Rama nuk i jep dorën: Koronavirusi mos ardhtë kurrë se..(Video)

    Për herë të parë kryeministrisë Edi Rama flet për situatën e koronavirusit.

    Shkak u bë një batutë me arkitektin që ishte i pranishëm në bashkëbisedimin me banorët e Shijakut të dëmtuar nga tërmeti.

    “Nuk të jap dorën sepse vjen nga Italia” i tha Rama arkitektit dhe kjo shkaktoi të qeshura. Por më pas i dha dorën Më pas kryeministri u ndal tek situata dhe shprehu shqetësimin për ato që e quajti “infodemia”

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *