Asnje nuk e beson moshen qe ka dhe sekretin për lëkurën pa rrudha

Një grua 82-vjeçare ka ndarë “sekretet” e saj për të pasur një lëkurë rinore, rrezatuese dhe pa rrudha, falë një rutine të thjeshtë me produkte që ajo i praktikon rregullisht.

Vera, e cila drejton një biznes të veshjeve të vjetra, dëgjon shpesh t`i thuhet se duket më e re se mosha e saj dhe kjo falë rutinës së saj të bukurisë.

Gjyshja, e cila thotë se është ende “e re në zemër”, ka mahnitur njerëzit në internet pasi u tregoi se sa vjeç është në të vërtetë, dhe shumë thonin se ajo duket sa gjysma e moshës së saj.

Për të pastruar lëkurën e saj, Vera përdor Clinique për ta mbajtur lëkurën e saj si. Gjyshja tha se ajo përdor tre produkte nga Clinique: Një shkumë larëse, një locion pastrues dhe një skrub. Duke mos harruar kremin e natës dhe atë me spf për ditën.

Komentuesit e përgëzuan gjyshen për të gjithë përkujdesin që kishte në lëkurën e saj dhe askush nuk i jepte asaj më shume se 60 vjece./shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *