Babai nuk e beson që gruaja lindi një femijë të bardhë. Mjekët po hetojnë rastin e rrallë

Prindërit nga Nigeria sollën në jetë një fëmijë të bardhë
Në vitin 2010, Angela dhe Ben Ihegboro, një çift nigerian që jetonte në Londër, Angli, prisnin me entuziazëm lindjen e fëmijës së tyre të tretë. Kishte një emocion të veçantë sepse pasi u bekuan me dy djem, çifti do të lindte një vajzë. Më në fund erdhi dita e lindjes dhe të gjitha gjërat shkuan pa probleme. Megjithatë, kur prindërit panë vajzën e tyre të parë, ata u tronditën disi. Vajza e tyre kishte flokë bjonde, sy blu dhe lëkurë krejtësisht të bardhë.

“Ajo është e bukur, një fëmijë mrekulli,” tha mami Angela për vajzën e tyre, të cilën e quajtën Nmachi.

Beni, babai, bënte shaka nëse kjo vajzë e vogël i përkiste apo jo atij. Ai shpejtoi të sqaronte se në fakt po bënte shaka. Në fund të fundit, ai tha se edhe nëse gruaja e tij e kishte tradhtuar me një burrë të bardhë, shanset që foshnja të lindte me flokë të bardhë, bionde dhe sy blu janë ende mjaft të pakta. Natyrisht, prindërit, mjekët, si dhe shumë shkencëtarë të interesuar ishin të interesuar të dinin se si mund të kishte ndodhur kjo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *