Bashkeshorti e la per nje tjeter ndersa gruaja kujdeset ende per vjehrrin e saj te semur

Ka njerëz të mirë kjo botë dhe kjo grua është një shembull i kësaj, sepse pavarësisht se burri e la për një grua tjetër më të re, ajo nuk mundi të largohej plotësisht dhe të linte ish-vjehrrin vetëm.

E bija e kësaj zonje vendosi të përçojë trashëgiminë mbresëlënëse që i la nëna e saj. Ajo e regjistroi videon pa e vënë re nëna e saj, dhe aty mund të shihni se si kjo grua kujdesej për gjyshin e saj të brishtë me shumë kujdes, dashuri dhe përkushtim. Pastaj shumë shpejt vidjo u bë virale .

Mijëra njerëz lënë mesazhe këtu për këtë grua të mrekullueshme:

“Ti je e mahnitshme, askush nuk do ta bënte këtë”. “Ju jeni shembulli më i madh i dashurisë dhe mirënjohjes.”
Vajza e zonjes, e quajtur Mariana Turcios u rrit në një vend të dashur derisa një person i tretë erdhi mes prindërve të saj, të cilët u ndanë më pas dhe babai i saj u largua nga shtëpia pa shikuar prapa.

Por kjo nuk ka rëndësi për këtë grua, ajo cdo ditë lan, vesh, ushqen dhe kujdest per ish-vjehrrin e saj në mënyrën më të mirë të mundshme.

Vajza i tha nënës së saj:
“Ti je modeli im në jetë, mami, dhe e di që babai im do të pendohet kur të kuptojë se la një grua të pazakontë dhe ai nuk diti ta vlerësojë atë”.

Jeta përbëhet nga zgjedhje dhe për fat të keq disa prej tyre nuk janë të duhurat. Prandaj nje mashkull duhet të jetë i gabuar që largohet nga një grua kaq e mrekullueshme.

Por jeta i ka keto edhe pse nje mashkull ka nje grua te mire dhe nje familje te mire ai do te gje dicka per te pas lidhje te reja ne jeten e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *