Behuni gati kete te diele nderrohet ora.Po a do te jete kjo hera e fundit

Kete te diele do te nderrohet ora dhe do te flejm me pak dhe do te zgjohemi me heret.

Ndaj te gjithe ata qe shkojne ne pune apo nxenesit ne shkolla do te zgjohen me heret.

Megjithese shume vende duan te dalin nga ky sistem i nderrimit te ores cdo vit.

Sipas projekt-direktivës, shtetet anëtare do të jenë në gjendje të zgjedhin nëse do të qëndrojnë në orën “e përhershme verore” apo “e përhershme dimërore”.

Ndaj kete vit do te merret dhe ky vendim qe a do te nderrohet me ora apo jo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *