Binjaket Siar dhe Siara kalojne rrezikur per jeten ne Maternitetin “Mbretëresha Geraldinë”

Dr. Orjeta Qirici dhe stafi i shërbimit të terapisë intensive në Maternitetin “Mbretëresha Geraldinë” kanë bërë një punë fantastike që binjakët Siar dhe Siara të lindur prematurë, të kapërcejë rrezikun për jetën dhe janë gati të kthehen shëndosh e mirë pranë familjes 😇😇🙏
#Jetëtëgjatë ❤

Ne i urojme jete te gjate dhe shendet ne familjen e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *