Saturday, May 21, 2022


HomeBullgaria njeh patentat shqiptare
Array

Bullgaria njeh patentat shqiptareSHteti bullgar ka vendosur qe te njohe patentat shqiptare. Te gjithe personat qe udhetojne drejt Bullgarise mund te levizin lirshem pa pasur nevojen e nje patente nderkombetare si dhe ato qe duan te marrin patente bullgare, mund ta konvertojne ate pa dhe asnje test teorik apo praktik

Ky ka qene lajmi i mire nga drejtori Blendi Gonxhe i dhene dje per shqiptarët: “Sipas Konventës së Vjenës, të ratifikuar nga Shqipëria dhe Bullgaria, shtetasit shqiptarë mund të udhëtojnë në Bullgari me leje drejtimi shqiptare! Jo më e nevojshme leja e drejtimit ndërkombëtare! Për rastin e konvertimit, mundësohet pa test praktik e teorik!”, njofton Gonxhe në rrjetet sociale”

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments