Harrojeni cmimin e naftes, nje tjeter lajm i keq per vendin tone dhe për gjithe shqiptarët

Jo vetëm për naftën, por shqiptarët po paguajnë dyfish edhe për ushqimet. Pavarësisht rritjes, frutat dhe perimet janë ende të përballueshme për qytetarët, ndërsa shtrenjtimin më të fortë e kanë pësuar produktet e shportës. Për pensionistët dhe kategorinë në nevojë çmimet janë stratosferike, ndaj qytetarët shprehen se po konsumojnë më pak. Edhe mbështetja e parashikuar…

Read More