Cifti i ri qe po cudit te gjithe njerezit ne rruge. Kaq e vogel linde nje femi

Të kesh një fëmijë duhet të jetë një nga periudhat më të lumtura të jetës suaj. Por për Lyndsey Ashton, nuk ka qenë aspak e lehtë.

Sepse 22-vjeçarja ka nje trup te vogel dhe te gjithe e kujtojne se ajo nje femi por ne fakt ajo eshte 22 vjec dhe te gjithe njerezit habiten me kete cift.

Kur ne dalin me rruge njerezit na e bejn me gisht ka dhe nga ata qe na ndalojne dhe na keshillojne por ata nuk e dine moshen qe kemi ne ndaj nxitohen duke na gjykuar se si un nje nene 22 vjecare dukem si femi me nje mashkull te gjat ne krahun tim.

Ka dhe nga ata qe me kerkojn karten e identitetit pasi nuk e besojne qe jame 22 vjece te gjithe mendojne se jame nje femi.

Por ne jemi nje cift i lumtur edhe pse un jam me e shkurter se bashkeshorti im ne duhemi shume dhe jemi te lumtur se bashku plus kemi dhe nje femi sebashku por njerezit me paragjykojne pasi mendojne se un jam femi dhe jo nje vajz e rritur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *