Cifti shkoi me pushime ne Greqi po ve duar ne koke kur i vjen fatura me kallamare

Nje britanik shkoi me pushime ne Mykos ne Greqi pasi kishte degjuar se ka cmime te lira.

Në fillim Roberti dhe gruaja e tij u tërhoqën nga lokali për cadër dhe shezlong falas nëse do të merrnin të paktën dy pije me pagesë.

Ata pranuan me idenë që të relaksoheshin në cadër, dhe nga mesdita morën përvec dy pijeve, një shishe ujë dhe disa kallamar si nje meze. Mirëpo nuk e kishin parë në menu që ishte shkruar me të vogla se kallamari ishte me gramaturë.

Por kur vjen ne fund fatura cifti cuditet nga cmimi i shtrenjte 1600 euro. Kjo eshte nje menyre zhvatje ndaj pushuesve.

Pas zgenjimit Roberti më tej u shkroi në review ek komentet e restorantit:
“Mos shkoni tek ky bar restorant. Eshtë një skandal i vërtetë”
“Shezlonget dhe cadra që gjoja ishin falas nëse merrje dy pije por ata perdornin nje hile per te marr leke kur te sillnin dicka per te ngrene.”

Raste të tilla të “grabitjeve” në restorantet apo hilet e tyre me turistët janë të shumta ndaj tregohuni te vigjilent kur shkoni me pushumi./shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *