Cmendet 23 vjecari nga Korca merr makinë me qera në Kosovë dhe e shesin për pjesë kembimi

Pasi kanë marrë me qira nje makine Audi Q8 në Kosove dy të rinjtë e shesin atë në Tirane.

Dy të rinjtë ishin nga Korca K. H., 23 vjeç dhe P. T., 38 vjeç pasi e kanë marrë makinen me qera ato ja kanë shitur një personi tjetër dhe ai më pas e ka cmontuar për pjesë këmbimi.

Makina ka pasur GPS dhe cdo levizje është ndjekur dhe është zbuluar dhe vendodhja.

Policia i ka arrestuar dy të rinjte dhe po vijon puna për dokumentimin e rasteve të tjera të trafikimit të mjeteve, që mund të jetë kryer nga këta shtetas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *