Cfarë i tha djali Oltes natën kur ajo doli nga shtëpia e Big Brother

Olta tregon se cfare i ndodhi ate nate kur takoi djalin ne shtepin e Big Brither. Ajo kerkoi vete te dilte pasi dhe finalja u shtye dhe nje muaj.

Ndaj ajo doli pasi dhe djali u tregua i ftohte me te por ajo tregon se cfare ndodhi ate nate ne shtepi.

“Dua të them se është me shumë rëndësi duke qenë se natën e prime-it që unë dola, djali ishte pak i ftohtë, ku unë qava dhe thash se më kishte harruar, dua të them që pikërisht atë natë që unë vajta në shtëpi ai hidhej sipër krevatit, ka ndenjur zgjuar deri në katër të mëngjesit dhe thoshte: ‘Mami mami të dua shumë’”

Pas 98 ditesh Olta bashkohet me familjen e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *