Cmendet bankomati ne Pogradec nxjerr më shumë para sec duhej

Cmendet bankomati ne Pogradec pasi ka pesuar difekt dhe ka nxjerr lek me shume sesa eshte shkruar ne ekran.

Disa persona kane terhequr pagen e tyre plus dhe leke shtes qe ja ka dhene bankomati por ky cast i bukur ka mbaruar shpejte pasi punetor te bankes kane kontaktuar me personat qe kane terhequr parate teper per ti rikthyer perser ne bank.

Banka ka humbur disa miliona leke nga ky gabim qe ka bere bankomati ndaj ekspertet thone nese terhiqni leket duhet ti numuroni gjithmon pasi bankomati dhe mund te gaboj dhe nese ju jep me shume se cduhet duhet ti ktheni perseri ne bank para se tu bie telefoni nga punonjesit e bankes. Shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *