Cmendet veza kap shifren me te larte diten e sotme ne supermarkete.

Pas semundjeve te pulave ne vendin tone merr nje rritje mishi i pules dhe vezet dhe diten e sotme nje kokerr veze ka kushtuar 44 lekë.

Nuk ka ndodhur kurr nje pare qe cmimi te dyfishohet ne nje kohe kaq te shkurter.

Në supermarketet e Tiranës veza masive kushton sot 21 lekë, ndërsa ajo e paketuar e cilësisë së parë kushton 30 deri 44 lekë.

Tashme veza do te quhet nje ushqim luksi pasi masa e gjere apo pensionistet nuk mund ta blejne me kete cmim pasi shteti duhet te nderhyj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *