Njeriu i afert i Putin ben deklaraten e forte. Do marrim Polonin per 30 sekonda

Putin ka thene se kush do te ndihmoj ukrainen do te jete ne lufte me te ndaj ai kohet e fundit nuk eshte ne gjenje te mire mendore dhe mund te marri cdo hap.

Sergei Mikheyev ka thene se:”Ne do t’ju sulmojmë me armë bërthamore nëse organizoni një kontingjent paqeruajtës (në Poloni) me forcat e NATO-s ose vendosni ta transferoni atë në Ukrainë. Do të jetë një luftë bërthamore – tha politologu duke iu drejtuar këto kërcënime BE-së dhe Pentagonit dhe më pas njoftoi pushtimin e Polonisë dhe Lituanisë për shkak të ndihmës së mundshme për Ukrainën, por kërcënoi edhe gjermanët.

– Bravo, polakë, nuk do të mbetet asgjë nga Varshava juaj për 30 sekonda. Gjermanët e guximshëm, estonezë të guximshëm, balltikë të guximshëm duke sugjeruar që Bjellorusia dhe Rusia të bashkohen në të vërtetë përmes këtij korridori që do të kalonte përmes Polonisë dhe Lituanisë.

Nuk është problemi i NATO-s për Rusinë, por demokracia dhe për të parë që ajo nuk ia ka dalë në objektivat e saj për 27 ditët e mëparshme. Ukraina do të jetë përfundimisht pjesë e BE-së dhe Rusia do të mbetet plotësisht e izoluar nga i gjithë komuniteti ekonomik dhe ndërkombëtar, që mund të nënkuptojë fillimin e fundit të Rusisë.

Pritet qe kriza e luftes te shkoj dhe me keq nese rusia nuk ndalet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *