Cpo ndodh ne kete vend? Cmimi i qershive në Tiranë, shiten me 21 mijë lekë

Pak ditë më parë, JOQ ALBANIA publikoi një artikull, ku flitej për çmimin e qershive. Më datë 7 maj, qershia shitej me 800 lekë kilogrami, ndërsa sot, tre ditë më vonë, qeshia ka shkuar në 21 mijë lekë të vjetra kilogrami.

Bëhet fjalë për qershinë greke, sipas përshkrimit në raftin e një supermarketi në Tiranë. Supermarketi ku po shiten këto qershi ndodhet në Ish-Bllok dhe qytetari që e ka dërguar është shokuar nga ky çmim që ka parë.

Ai shkruan:

Gezuar JOQ! Çmimi i qershive tek xhangolli ne Bllok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *