Saturday, May 21, 2022


HomeÇudira shqiptare, punonjësi i OSHEE habitet nga ajo që gjen poshtë tjegullave...
Array

Çudira shqiptare, punonjësi i OSHEE habitet nga ajo që gjen poshtë tjegullave të shtëpisëPunonjësit e OSHEE-së në Elbasan kanë hasur një rast të çuditshëm gjatë punës dhe kontrolleve në terren.

Këtë rast OSHEE e ka shpërndarë në Facebook duke treguar edhe habinë se si një qytetarë kishte fshehur kabullin elektrik që e kishte lidhur ilegalisht poshtë tjegullave . Kjo ngjarje ka ndodhur në Elbasan.

“Vjedhja e energjisë elektrike po realizohet në forma më të kamufluara. Rasti tregon qartë “shpikjen” për të fshehur lidhjen e dytë”, shkruan OSHEE në Instagram.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments