Cuditen qytetaret nga cmimi i omletes ne bregdetin e jugut. Si ne Dubai

Cmimet ne juge te vendit gjithmon jane shume te shtrenjta sidomos ne bregdet. Po pa filluar sezoni veror njerezit ankohen per cmimet e shtrenjta.

Keshtu ka ndodhur dhe me dy vajza ne jug ku nje omlet kushton 11 mij lek dhe nje shishe uje 6 mij lek. Nje mengjes i till nuk eshte as ne vendet evropiane.

Si mendoni ju a ja vlen nje mengjes me vez per 11 mij leke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *