Dalin pamjet: Kinezët duket sikur po e përhapin me qëllim viruin, pështyjnë edhe në ashensor

  Kur ai nisi të përhapej në botë, Kina u cilësua një nga ”fajtoret” më të mëdha, pasi në tregun e tyre kishte edhe kafshë të egra të cilat thuhet se kishin përhapur virusin i cili u bë epidemi globale për një kohë shumë të shkurtër.

  I tëri shqetësimi global u ndje në të gjitha vendet, kur ai po përhapej në mbarë botën duke shkaktuar humbje jete edhe jashtë Kinës. Shtetet afër Kinës ngrenë shqetësime të mëdha, duke marrë masa parandaluese, duke mbyllur kufijtë, ndalur transportin, mbyllur shkollat e ndalimin e të gjitha aktiviteteve që përfshinin kontaktin me njerëz.

  Ep.idemia u cilësua si diçka që mund të përhapej nga kontakti, pra nga një person në tjetrin, duke e bërë situatën më alarmante e më të ndjeshme. Por, disa kinezë kanë zgjedhur ta vandalizojnë tërë këtë çështje, derisa e tërë bota është duke tentuar ta shmang.

  Videoja e cila po qarkullon në rrjetet sociale tregon disa persona në ashensor të cilët pështyjnë vetëm që v.irusi të përhapet, dhe të ketë më shumë të in.fektuar. Kjo është parë si diçka jo normale, dhe tejet e bezdisshme nga të gjithë komentuesit.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *