Del vendimi i fundit, ja sa lekë marrin pensionistët për fundvitin

    Ka dalë vendimin i fundit për bonusin për pensionistët. Shuma e lekëve nuk do të jetë 5 mijë lekë si çdo vit por këtë fundvit do të jetë 3 mijë lekë.

    Ky vendim u mor në “minutat e fundit”

    “Një bonus 3 mijë lekë për çdo pensionit dhe kategorinë e personave që trajtohen me pension të veçantë”. tha Ministrja e Financave, Anila Denaj

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *