Një ngjarje e pazakontë në qytetin e Durrësit, shtangen qytetarët

    Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur sot në qytetin e Durrësit pasditen e sotme, ku një palme eshte keputur në dysh dhe ka rënë duke zënë poshtë saj dy persona.

    Si pasojë e rënies së degës së pemës dy personat që ishin duke ecur poshtë kanë marrë pla gë në fytyrë dhe në trup.

    Ngjarja ka ndodhur në kryqëzimin e njohur si Valuta në Durrës.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *