Denohet diten e sotme me 3 vite burg kengetari i njohur Bojken Lako

Diten sotme eshte denuar me burg kengetari i njohur Bojken Lako. Ai eshte denuar me 3 vite burg.

Gjyqtari i Gjykatës së Tiranës, Besnik Hoxha e ka dënuar për kryerjen e veprës penale të “Ndërtimit të paligjshëm” për qëllime fitimi. Duke përfituar nga gjykimi i shkurtuar, Bojken Lako është dënuar me 3 vite shërbim prove dhe i duhet të paguajë gjobën prej 500 mijë lekësh (të vjetra) ndaj IKMT.

Kengetari ka rregulluar disa dritare pa leje te nje ndertese qe e kishte marr me qera ku atu do te bente nje studio muzikore.

Por inspektorët e IMT të Bashkisë Tiranë kanë kanë konstatuar se “po bëheshin punime pa dokumentacion në objekt, që konsiston në hapjen e katër dritareve në njërën faqe të objektit, me përmasa 75x140cm dhe 120x140cm, në katin e dytë të ndërtesës. Ndaj subjektit Boiken Lako është mbajtur proces-verbal i konstatimit të kundërvajtjes Nr.3963 dt.17.02.2021, ndërsa me vendimin Nr.3287 dt.26.02.2021 duke e dënuar me gjobë në shumën 50 000 lekë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *