Zhduket pa gjurme sekretarja e gjykatës/ Bashkëshorti kërkon ndihmë nga te gjithe per ta gjetur

Bashkeshorti i Klaudia Marku ka denoncuar zhdukjen e saj në polici pasi nuk dine se ku eshte dhe se jane duke e kerkuar.

Klaudia Marku me detyrë sekretare e Gjykatës së Lezhës dhe nuk dihet se ku ka shkuar ndaj ju lutem duam informacjone per te.

Sipas tij, Klaudia nëna e dy fëmijëve është larguar nga banesa dhe nuk është rikthyer më. Paraprakisht dyshohet se shkak i largimit të gruas, kanë qenë konflikte familjare, por nuk përjashtohen edhe pista të tjera.

Pritet qe policia te zbardh kete ngjarje ne ditet ne vazhdim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *